Arrangementen

Ontdek onze verzorgde arrangementen

Op een unieke locatie van een mooie sport genieten? Dat doet u bij FC Dordrecht Horeca. Wij hebben diverse arrangementen voor u beschikbaar. Voorafgaand aan de thuiswedstrijden van FC Dordrecht genieten van een heerlijk drie-gangendiner samen met uw gasten? Kies dan voor het wedstrijddiner. Op zoek naar een spectaculaire feestlocatie voor een bruiloft, jubileum of verjaardagsfeest? Kies dan voor ons feestarrangement. Wilt u vergaderen of een presentatie of congres houden op een unieke locatie? Kies dan voor het vergaderarrangement. Bij FC Dordrecht Horeca zijn de mogelijkheden eindeloos.

WEDSTRIJDDINER

Geniet voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd van een heerlijk drie-gangendiner samen met uw gasten.

WEDSTRIJDDINER

VERGADEREN

Vergadering, congres of presentatie op een toplocatie? Bij FC Dordrecht Horeca komen business en topsport samen in een sportieve en inspirerende omgeving.

VERGADERARRANGEMENT

TROUWEN OP LOCATIE

Vier de mooiste dag van uw leven op een bijzonder locatie. FC Dordrecht Horeca ontvangt u en uw dierbaren graag op deze speciale dag.

TROUWEN OP LOCATIE

FC Dordrecht Horeca is gezellig en gastvrij! 

MEER WETEN

FEEST OP MAAT

Een exclusief feest op een unieke locatie? Bij FC Dordrecht Horeca houden wij wel van een feestje. Bij ons geniet u altijd van een uniek, compleet en verzorgd feest.

Feest op maat

ON TOUR

Wilt u graag de catering van FC Dordrecht Horeca inhuren bij u op locatie? Dat kan! Huur ons in voor feesten en partijen op een locatie naar keuze.

ON TOUR

VRAAG EEN PRIJS OP

INFO & PRIJZEN