FC Dordrecht Horeca

De ideale locatie om uzelf te vermaken! Dat is FC Dordrecht Horeca in een notendop. We brengen mensen bij elkaar en versterken de saamhorigheid. Iedere dag zet ons team zich in om het optimale uit de sport te halen. Daar is ons horecabeleid een groot onderdeel van. Door een vriendelijke en open houding voelt u zich snel op uw gemak bij ons op locatie. Laat u verwennen en kom volledig tot rust bij FC Dordrecht Horeca.

Rijke geschiedenis van betaald voetbal

De geschiedenis van het betaalde voetbal in Dordrecht kent een rijke historie. Sinds jaar en dag wordt er in het Riwal Hoogwerkers Stadion stadion aan de Krommedijk op het hoogste niveau gevoetbald. Zo’n beetje alle groten der aarde hebben hun voetstappen in het huidige Riwal Hoogwerkers Stadion achtergelaten. Voetbalgeschiedenis is iets dat blijft schrijven.

Voetbal voor het publiek

FC Dordrecht Horeca is ontstaan uit de club FC Dordrecht. Het voetbal is strijdvaardig, trots en vol teamgeest. FC Dordrecht is de trouwe voetbalclub van Dordrecht en omstreken. Al sinds de oorsprong in 1883. Er wordt actief meegedacht met leden van de business club en business partners. Wilt u meer weten over de voetbalclub FC Dordrecht? Neem een kijkje op de website: www.fcdordrecht.nl.

ONTDEK ONZE ARRANGEMENTEN

ARRANGEMENTEN